Futboll

Intelektualët të jenë të premtën në stadium

Të premten nga ora 13:00 DRITA përballet me Drenicën në shtëpi.

Skuadrës tonë Bardhë e Kaltër, i nevojitet përkrahje e madhe në betejën e rradhës, shumë të rëndësishme. Andaj ftohen të gjithë antarët tanë, të gjithë Intelektualët, që ditën e premte të ja dedikojmë dashurisë tonë të përjetshme, për t’i kënduar bashkarisht krenarisë së qytetit si dhe për të mbështetur maksimalisht djemtë e Dritës, në rrugtimin drejtë synimeve tona të përbashkëta.

Prej orës 11 shihemi në Champions Bar, nga ku pastaj vazhdojmë në stadium. 

You Might Also Like