Viti

KADRI VESELI VIZITON VITINË

Sot Kryetari i PDK-së z.Kadri Veseli bashkë me Kryetarin e Degës z.Bekim Azizi dhe strukturat e degës zhvilluan një turne takimesh në komunën e Vitisë.

Vizita e parë filloi në bashkësinë islame,për të vazhduar në kompaninë “Vllëzërit Ramadani” e për të përfunduar me takimet me nëndegën e Pozharanit dhe kryetarët e nëndegëve të PDK-së në Viti.

Gjithandej Vitisë, Kadri Veseli dhe Kryetari i Degës z.Bekim Azizi morrën përkrahjen e fuqishme për rikthmin e PDK-së aty ku e meriton sepse pa PDK-në Kosova ka stagnuar.

Vitia i ka besuar dhe do i besojë fuqishëm PDK-së !

Ka njoftuar Dega e kësaj partie në Viti në faqën e saj zyrtare në FB.Aziz Zuka

 

You Might Also Like