Sportet luftarake

Katër boksierë nga Gjilani ndër më të mirët në Kosovë

Federata e Boksit e Kosovës ka bërë shpalljen e Sportistit të Vitit 2019. FBK ka ndarë çmimet për boksierin dhe boksieren më të mirë, trajnerin më të mirë, gjyqtarin më të mirë, punëtorin sportiv më të mirë dhe klubin sportiv më të mirë, shkruan Gazetasheshi.com.

Gjithashtu FBK ka nderuar medalistët e kampionatit ballkanik, si dhe gjeneratat e reja.

Më poshtë mund ti gjeni edhe emrat e Laureatëve të zgjedhur në këtë ceremoni:

Laureatët e vitit 2019:

Boksieri më i mirë – Patriot Behrami
Boksierja më e mirë – Donjeta Sadiku
Trajneri më i mirë – Besim Brahimi
Gjyqtari më i mirë – Latif Demolli
Punëtori sportiv – Agron Kamberi
Klubi më i mirë – KB ‘Gollaku’.

Medalistë të Kampionatit Ballkanik:

Donjeta Sadiku
Shpëtim Bajoku
Besart  Pireva
Patriot Behrami
Bashkim Bajoku

Boksieri i vitit 2019 – seniorët:

Leotrim Rexhepi – k.b.”Drita” Gjilan”
Besfort Merlaku – k.b.”Fushë Kosovë” Çlirim Zekaj – k.b.”Sport Center” Gjakovë
Jozef Rrasi – k.b.”Gjakova 137” Gjakovë
Ardit Delijaj – Pejë
Armend Neziraj – k.b.”Sport Center ” Gjakovë
Artan Shaqiri – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Besnik Zushi – k.b.”Kalaja” Vushtrri
Flamur Sejfijaj – k.b.”Peja” Pejë

Image

Boksieri i vitit 2019 – U18:

Erdonis Maliqi – k.b.”Drita” Gjilan, boksieri me i mirë
Luar Aliu – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Dionis Gashi – k.b. “Prishtina”
Remzo Mustafic – k.b.”Diakonie Kosova” Mitrovicë
Riad Konushevci – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Altin Shala – k.b.”Diakonie” Mitrovicë

Renat Mehmeti – k.b.”Fushë Kosovë ”
Endrit Hoxha – k.b.”Prizren” Prizren
Jeton Berisha – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Erdison Ismajli – k.b.”Sport Center ” Gjakovë
Rilind Muriqi . “Besa” Pejë

Boksieri i vitit 2019 – U16:

Leonit Gubetini – k.b.”Gollaku”, boksieri më i mirë
Leotrim Berisha – k.b.”Prizreni” Prizren
Gentrit Gashi – k.b.”Trepca 89” Mitrovicë
Bajram Bushati k.b.”Sport Center” Gjakovë
Behar Peshtreshi – k.b.”Trepca 89” Mitrovicë
Lorent Murati – “Besa” Pejë
Endi Surdulli – k.b.”Drita” Gjilan
Elis Bajrami – “Gjakova 137” Gjakovë
Rinor Bublica – “Kastrioti” Obiliq
Edmond Bucolli “Drenasi” Drenas

Boksierja e vitit 2019 – U18:

Fjolla Qunaj – k.b.”Gollaku”, boksierja më e mirë
Anamaria Koni – k.b.”Prizreni” Prizren
Lirie Mazreku – k.b.”Prizreni” Prizren

Boksierja më e mirë 2019 – U16:

Erinda Veliu k.b.”Skender Salihu” Shtime”, boksierja më e mirë
Alnera Brahimi – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Suela Canolli – k.b.”Gollaku” Prishtinë
Liberta Haxholli – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Shpresa e boksit:

Altior Luma – k.b.”Gollaku”, Prishtinë
Endrit Jerliu – “Drita” Gjilan

Mirënjohje:

Besim Hasani – Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK)
Departamenti i Sportit i Kosovës (MKRS).

/Gazeta Sheshi/

You Might Also Like