Gjilan

Këto janë statistikat e Policisë Rajonale për javën që e lamë pas

Statistika për periudhën kohore nga data 24.06.2020 deri më 30.06.2020

Incidente ——————————————— 40

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 4

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 7

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 10

Tiketa ———————————————————- 745

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like