Sportet luftarake

KK”DRITA” ME 8 TË ARTA, 3 TË ARGJENTA DHE 2 TË BRONZTA

Më datë 22 prill, në Palestrën e Sporteve Karagaq, në qytetin e bukur të Pejës,u mbajt turneu memorial ndërkombëtar “Haki Iberdemaj” i organizuar ngs Federata e Karatesë së Kosovës.
Klubi i Karatesë “DRITA” ishte pjesëmarrës me 13 garues.
Si ka theksuar Blerim Hajdari, trajner garuesit tanë treguan rezultat të shkëlqyer dhe paraqitje mjaft të mirë duke fituar gjithsej 13 medalje,prej tyre 8 medalje të arta,3 medalje të argjenta si dhe 2 medalje të bronzta.

Vendet e para :

?Andi Aliji – Kumite 11 vjeç +45 kg
?Erit Bajrami – Kata 12 vjeç
?Erit Bajrami – Kumite 12 vjeç -50 kg
?Endrit Beka – Kumite 14,15 vjeç -52 kg
?Edisa Beka – Kumite Juniore -53 kg
?Vesa Ibrahimi – Kumite Juniore -59 kg
?Shpresim Shabani-Kumite Junior -68kg
?Elhami Shabani – Kumite Senior -75kg

Vendet e dyta :

?Gent Aron Ibrahimi-Kumite 10vjeç -30kg
?Benjamin Shabani -Kumite Senior -75kg
?Albiona Asllani – Kumite Seniore -68kg

Vendet e treta :

?Nart Klaiqi – Kata 8 vjeç
?Atlantik Ukshini – Kata 12 vjeç

Kryesia dhe Trajnerat e Klubit janë të kënaqur me garuesit dhe i dëshirojn suksese në garat në vazhdim.

Oss ?

You Might Also Like