ARSIMI

Kompania “AREA” ka intensifikuar punët në ndërtimin dhe përfundimin sa më të shpejt të objektit të shkollës në Pozharan

Kohëve të fundit punëkryerësi i objektit të shkollës së re  fillore në Pozharan, Kompania “AREA” nga Hodonoci, ka intensifikuar punët  të thuash që janë përfundimtare  në ndërtimin e objektit të ri shkollor i cili tashmë është duke marrë fizionomin e një objekti të ri mjaft modern dhe me standard evropiane e që është investim i Ministrisë së Arsimit.

 

Për tu njoftuar më përsëafërmi me punën që është duke u bërë  këtu, nga  përgjegjësi i kësaj punishteje u njoftuam se  janë duke u zhvilluar punët me intensitet të lartë për cka është duke u punuar me shumë grupe profesioniste dhe se   deri më tash në disa pjesë të  ndërtesës po punohet me intensitet të shtuar dhe si rezultat i angazhimit të tyre objekti   dalngadal është duke marrë  pamjën e dëshiruar  të një objekti modern.

 

Sic shifet edhe në fotografitë që bëmë  në objekt janë vendosur dyert dhe dritaret e  në përfundim  janë punët ne fasadimin e jashtëm ddhe të mbrendshëm të objektit  dhe ato janë kryer në 80 përqind.Gjithashtu edhe fasadimi i brendshëm në objekt ësshtë kryer rreth 80 përqind e krahas kësaj është kryer edhe instalimi i rrymes elektrike si dhe instalimi i paisjeve për ngrohje qendrore në 70 përqind si dhe instalimi i paisjeve të ujesjellsit.

 

Sipas punëkryersit, krahas ktyre punëve që po bëhën nga grupet profesioniste të punëtorve është duke u punuar me të madhe edhe në përfundimin e punëve ne ndërtimin e sallës së sporteve që do të jetë aneks i kësaj shkolle.

 

”Ne jemi duk punuar me intensitet të lartë dhe nëse koha mbanë e mirë jemi optmist  se objekti do të jetë gati dhe funkcional për një kohë relativishtë të shkurtër”” thonë punëkryersit.Aziz Zuka

 

You Might Also Like