Gjilan

Komuna e Gjilanit i dorëzon Handikosit donacionin e Flamur Bunjakut për njerëzit me nevoja të veçanta

Gjilan, 20 maj 2020 –  Komuna e Gjlanit i ka dorëzuar të mërkurën donacionin e bashkatdhetarit nga Zvicra, Flamur Bunjaku, për shoqatën Handikos, përkatësisht njerëzve me nevoja të vecanta që përfshihen 13 shtretër hidraulik dhe 3 kada për banjo.

Në ceremonë e dorëzimit ka qenë i pranishëm kryetari Lutfi Haziri, nënkryetari Arbër Ismajli, babai i donatorit, Sabri Bunjaku dhe përfaqësues të Handikosit, Fatmir Shurdhani e Afrim Maliqi.

Kreu i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, tha se ky donacion është dhurata më e mirë që e kanë marrë gjatë muajit të Ramazanit, duke shprehur falënderim për të dhe për të gjithë bashkatdhetarët për mbështetjen e madhe ndaj Gjilanit.

Nënkryetari Arbër Ismajli, e ka falënderuar donatorin Flamur Bunjaku i cili i është bashkangjitur aksionit të Komunës për furnizim

me shtretër për Qendrën e Kryesore të Mjekësisë Familjare, disa Ambullanta dhe banjot, të cilët do të jenë lehtësim i madh për ta.

Menaxheri i Handikosit në Gjilan, Fatmir Shurdhani dhe drejtori i Handikosit në nivel të Republikës, Afrim Maliqi, kanë falënderuar Flamur  Bunjakun për këtë mbështetje të madhe, duke thënë se lehtësojnë shumë punën për paraplegjikët dhe tetraplegjikët.

You Might Also Like