Gjilan

Mbi 60 të rinjë e të reja zgjodhen ditën e Pavarësisë që t’i bashkohen Partisë Demokratike në Gjilan

Mbi 60 të rinjë e të reja zgjodhen ditën e Pavarësisë që t’i bashkohen Partisë Demokratike në Gjilan.

Këtyre të rinjëve i uruan mirëseardhje kryetari i rinisë Donjet Bislimi, kryetarja e rinisë në Gjilan, Erlehta Osmani dhe zv.Ministrja e MKRS znj.Leonora Morina-Bunjaku.

Dekada e Re është shembull i zhvillimit dhe integrimit, platformë e cila po i bashkon mijëra të rinjë anë e kënd Kosovës.

You Might Also Like