Libri

Më fal nënë

Selim Sylejmani

Më fal nënë (2017)

 

më fal nënë me mirësi            
djalin e parahatuar
për shkak që në fëmijëri
mjaft s’të kam ndihmuar

 

s’e vlerësova kujdesin            
isha çun i papërmirësuar
m’u deshën shumë vite
por tani e kam kuptuar

 

më fal me fjalë të besës                      
nuk kam arsyetime
që pavarësisht ndalesës                        

ikja në vallëzime                    

 

për aq shumë gabime             
në jetë që m’i toleroje
më fal, nënokja ime
dhe tufën time pranoje

 

më fal, e dashura nënë                                   
e kam kuptuar unë tani
sa shumë më ke dhënë
dashuri dhe ngrohtësi!

 

You Might Also Like