OPINION

Mjekët shqiptarë në mbrojtje të shendetit të Kryetarit të parë shqiptar të Parlamentit të Maqedonisë së Veriut!

 

Ismet Sylejmani

Nga Kosova i urojmë shërim Kryetarit të Parlamentit të Maqedosnisë, bashkëkpunetorit besnik te Udheheqesit të popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Shërim të shpejtë shqiptari i madh, miku im i nderuar Talat Xhaferi!

Mjekëve shqiptar Zvendës Kryeministrit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, mikut tim Dr. Bujar Osmani dhe Drejtorit të Klinikës Universitare për Kirurgji Torakale dhe Vaskulare në Spitalin Shteterorë të Maqedonisë së Veriut, mikut tim Dr. Nexhati Jakupi, i përgëzojmë dhe ju urojmë gjitha të mirat, shëndet e suksese, ju bashkë me mjekët tjerë jeni heronjë, qëndroni të fortë!

Ju lumtë, historia e kombit do ta vendosë në top memorien e arhives së sajë, se sa shumë ka arritur populli shqiptar jo vetëm ne fushën e mjeksisë!

Fotoja Juaj e ka pushtur tërë planetin!

Ditë të mira vijnë për popullin shqiptar në Maqedininë e Veriut sepse në ballë të saj ka heronj që ju prinë Kryeheroi modern i Kombit Ali Ahmeti!

Prishtinë, 28 Korrik 2020!

You Might Also Like