Futboll

Munishi: Me këso ndeshje futbolli shkon përpara

“Ishte paraqitje e mirë, jam i kënaqur me luftën në fushë. Kishim një kundërshtar të fortë përballë. Dyja skuadrat kishim raste por them se me pak fat ndoshta edhe kishim mundur te fitojmë edhe pse them se rezultati i barabartë ishte real. Mendoj se ishte lojë e fortë dhe korrekte në fushë dhe them se me kësi ndeshje futbolli shkon përpara”, ka thënë Ismet Munishi.

You Might Also Like