Sportet luftarake

Në Gjilan formohet edhe një klub i karatesë

 

 

Gjilani është bërë edhe me një klub të karatesë i pagëzuar me emrin Karate Club Emperors. Këtë e ka bërë të ditur Elhami Shabani, karateist i mirënjohur i Kosovës, fitues i shumë medaljeve në arenën vendore dhe në atë ndërkombëtare.

 

Në faqen e tij në facebook ai ka bërë me dije:

 

Të dashur qytetar, sportist dhe ju sportdashës, desha te ju informoj se tani e tutje qyteti i Gjilanit do ta ketë një klub të ri të karatesë por me bagazh të madh të sukseseve.

Tani e tutje qyteti i Gjilanit do ta ketë edhe folenë e kampionëve.

Karate Club “EMPERORS”

 

You Might Also Like