Viti

Në komunën e Kllokotit shkohet në balotazh

Bazuar në rezultatet e zgjedhjeve të djeshme e që janë përfundimtare,  Komuna e Kllokotit do të shkon në balotazh, ku do të garojnë Lista Serbe dhe GI,/Inicijtiva qytetare/ që të dyja këto subjekte serbe Rezultatet janë këto:

IQ Nehat Rexhepi ka fituar 297 vota ose 13,11%, STRAHINJA SPASIĆ – LS 953 vota ose 42,08% MERVAN REXHEPI – NISMA – NISMA PËR KOSOVËN 106 vota ose 4,68% , BOŽIDAR DEJANOVIĆ – GI KLOKOT-

VRBOVAC 852 vota ose 37,62%, NASER SHABANI –PDK – PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 57 vota ose 2,52%. Pra në blotazh shkojnë Strahinja Spasiq nga LS dhe Bozhidar Dejanoviq nga Iniciativa qytetare e serbeve të kësaj komune./Aziz Zuka

You Might Also Like