Viti

Tresteniku me Ramushin !

Ne vazhdën e mbajteve të takimeve parzgjedhore me anëtarë dhe simpatizant për zgjedhjet e parakohëshme për Parlamntin e Kosovës që do të mbahën me tetor Koalicioni partiak AAK-ja, sonte ka mbajtur një tubim Takimet mobilizuese me anëtarë e simpatizantë të nëndegëve të AAK-së në fshatin Trstenik me që rast në këtë tubim kanë prezantuar kandidatët për deputet në Kuveendin e Kosovës nga AAK-ja Faruk Nura, Samet Dalipi si dhe kandidati për deputet nga PSD-ja që është ne koalicion me AAk-në Salih Salihu.”Tresteniku edhe sonte deshmoi se është në përkrahje të konceptit 100% shtet të prirë nga Kryeministri i tashëm dhe i ardhshëm z. Ramush Haradinaj.
Faleminderit për besimin! Bashkë për Kosovën 100% shtet!,thuhet në një komuikatë për medie nga shtabi zgjedhir I AAK-PSD dega në Viti.Aziz Zuka

You Might Also Like