Gjilan

Nehat Osmani i prinë listës së VV-së për këshilltarë komunalë

Nënkryetari i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan dhe ish-futbollisti i njohur gjilanas Nehat Osmani i prinë listës prej 38 këshilltarëve të mundshëm të VV-së në Asamblenë Komunale të Gjilanit.

Kjo qendër ka kandiduar deputetin Sami Kurteshi për kryetar të mundshëm të Gjilanit, kurse në listën e këtij subjekti politik, ka emra të njohur të kësaj qendre, sikurse që ka edhe kandidatë të rinj, të cilët mëtojnë të zënë një ulëse në Kuvendin Komunal të Gjilanit.

Në përbërjen e kaluar të Asamblesë Komunale në Gjilan, VV ishte e përfaqësuar me katër këshilltarë dhe ishte subjekt politik në opozitë.

Ja lista e plotë e VV-së për këshilltarë të mundshëm komunalë:

 

Kandidatët për asamble komunale për zgjedhjet e 22 Tetorit nga Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

 1. Nehat Osmani
  2. Nevzad Isufi
  3. Arijeta Rexhepi
  4. Fehmi Sylejmani
  5. Arianit Sadiku
  6. Krenare Latifi – Kqiku
  7. Murat Mustafa
  8. Ajvaz Beqiri
  9. Arbëresha Berisha
  10. Xhelal Hajrullahu
  11. Isa Shefkiu
  12. Ardhmërie Jakupi – Musliu
  13. Aziz Azizi
  14. Sadat Salihu
  15. Festa Shabani
  16. Besnik Shala
  17. Jeton Ismajli
  18. Mirvete Kurteshi
  19. Ramadan Kurti
  20. Mentor Mihovci
  21. Shqipe Sylejmani
  22. Hidajet Haziri
  23. Kushtrim Ibrahimi
  24. Arbenita Sopi – Haziri
  25. Haki Durmishi
  26. Saud Rrahmani
  27. Teuta Pireva
  28. Ramiz Hajdari
  29. Ramiz Murseli
  30. Merita Elezi – Veseli
  31. Nijazi Sermaxhaj
  32. Fehmi Mahmuti
  33. Zyrafete Musliu
  34. Ali Xhelili
  35. Vaxhide Gagica
  36. Arbëreshë Kryeziu – Hyseni
  37. Agim Hotjani
  38. Armend Rexhepi

 

You Might Also Like