Futboll

Nga Laçi në FC Drita

FC Drita nga Gjilani ka prezantuar edhe një futbollist të ri, që është I njëmbëdhjeti në ekipin bardh e kaltër nga Gjilani. “Zyrtarisht kemi nënshkruar me super futbollistin Drilon Musaj”, është thënë në komunikatën e FC Drita, që ia ariti t’a sjell ish- futbollistin e Laçit. Sipas FC Drita pas shumë negociatave dhe analizimit të planit afatgjatë të klubit, mesfushori u bind dhe u bë pjesë e FC Dritës.

Sipas drejtuesve të FC Drita të gjithë lojtarët e transferuar kanë arritur të ambientohen shumë mire dhe presin më të mirën nga ta.

You Might Also Like