Viti

Organizata “Human Appeal International”  gëzon me ndihma jetimët në komunën e Vitisë

Organizata Human Appeal International (HAI), ka mbështetur me ndihma  sot 100 jetimë të Komunës së Vitisë. Oakot me ndihma  përfshijnë artikuj ushqimorë dhe higjienikë s i dhe nga 25 kg miell për secilën nga 40 familjet që kanë jetimë.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti e ka falënderuar donatorin për këtë solidaritet të treguar në këtë kohë, kur nevojat janë të vazhdueshme, pasi komuna akoma është e izoluar që nga 13 marsi I këtij viti.

Përfaqësuesit e organizatës Human Apeal International, kanë premtuar se edhe  ditëve në vijim, do të vazhdojnë t’i qëndrojnë pranë Vitisë edhe për familje të tjera që kanë nevojë.Aziz Zuka

You Might Also Like