Viti

Komuna e Vitisë përkujton dëshmorin Nijazi Rexhepi në 23 -vjetorin e rënies

Komuna e Vitisë përkujton dëshmorin Nijazi Rexhepi në 23 vjetorin e rënjes

Në përvjetorin e rënies së dëshmorit, Nijazi Rexhepi një delegacion i kryesuar nga zv. kryetari i komunës së Vitisë, Hasan Aliu, kryesuesi I Kuvendit Komunal të Vitisë, Bekim Azizi kanë bërë homazhe të varrezat e dëshmorëve në Viti dhe kanë vendosur kurore lule.

Homazhe kanë bërë edhe Komandanti i Stacionit Policor në Viti, Kapiten Afrim Halili, Avdyl Bajrami nga OVL- UÇK, Qemajl Rexhepi nga SHFD të UÇK-së dega në Viti, përfaqësues të subjekteve politike, deputetë të Republikës së Kosovës dhe përfaqësues të shkollës që mbanë emrin këtij dëshmori në Sllatinë si dhe të tjerë.
Aziz Zuka

You Might Also Like