Gjilan

Gjilani shënon rritje në inkasim të mjeteve vetanake, kërkon nga qytetarët ta shfrytëzojnë ligjin për falje të borxheve

Read More...

Sportet luftarake

Karateistë nga Gjilani marrin pjesë në Kampionatin Ballkanik

Read More...

LAJME

Lutfi Haziri: Ja përse hoqa dorë nga nominimi për kryeministër

Read More...

Gjilan

AAK solli kulturë të re politike në Gjilan

Read More...

Gjilan

Rexhep Kadriu prezanton platformën për daljen nga kriza që e ka kapluar vendin tonë

Read More...

ARSIMI

Mysafirë nga Turqia vizitojnë Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”

 

Read More...

Gjilan

Gjilani për tre muaj ka mbështetur mbi 800 fermerë

Read More...

Viti

Komiteti për Politikë dhe financa miratoi propozim vendimin për rishikimin e buxhetit për vitin 2017

Read More...

Gjilan

Shukrije Ramadani të shpallet “Qytetare nderi” e Gjilanit

Read More...

Viti

U mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi

Read More...