OPINION

Prapa perdes – egërsitë e luftës në Ballkan

 

Shkruan: Dr.phil. Selim Sylejmani

Read More...

OPINION

GJILANASI QË VRAU KONSULLIN RUS NË MITROVICË MË 1903

Shkruan: Naim Musliu – doktorant  në fushën e Historisë në Universitetin e Tiranës

Read More...

Futboll

Deklaratat e Morinës dhe Tovërlanit pas ndeshjes

Read More...

Futboll

Gjilani shijon fitoren e parë

Gjilani ka harruar humbjen e javës së kaluar dhe ka shijuar fitoren e parë, kësaj radhe ndaj kampionit në fuqi Ferronikelit nga Denasi.

Read More...

ARSIMI

Studentë të huaj marrin përvojë në Gjilan

Në Gjilan përfundoi edicioni i pestë vjetor i Programit Ballkanik të Paqës, organizuar nga Fondacioni arsimor joprofitabil “Bislimi Group” në bashkëpunim me Universitetin e Albertës në Kanada, i mbajtur në Universitetin Publik të Gjilanit “Kadri Zeka”.

Read More...

Futboll

Trepça ’89 i do të shpërndarë Intelektualët

Nëpërmjet një njoftimi në faqen e tyre në facebook, Intelektualët janë shprehur të indinjuar, që mitrovicasit u kanë pamundësuar që në mënyrë të organizuar të futen në stadium.

Read More...

ARSIMI

Në testin e dytë 400 nxënës

Në Komunën e Gjilanit, sot, sipas planifikimit të Drejtorisë Komunale të Arsimit, ka nisur të mbahet testi i maturës, faza e dytë të cilit i nënshtrohen mbi 400 nxënës, të mbikëqyrur nga administrues, monitorues dhe komisionerë, të përbërë nga MASHT-i, DKA dhe shkollat.

Read More...

Gjilan

Po “lulëzojnë” mbeturinat

Gjilani është qytet pa Drejtori të Inspeksionit, gjë e cila po ndikon që mbeturina të ketë kudo. Riad Rashiti, ish- drejtor për Zhvillim Ekonomik, thotë se karriga e zbrazët e inspeksionit ka bërë që të “lulëzojnë” deponitë e egra.

Read More...

Futboll

Drita transferon një super sulmues

Read More...

Gjilan

Gjilanasit prej sot mund t’i marrin nëntë shërbime në kuadër të e-Kioskut

 

Nga sot, qytetarët e Gjilanit mund t’i marrin nëntë shërbime në e-Kioskun para Drejtorisë së Administratës për disa sekonda, përfshirë ekstraktin e lindjes, certifikatën e lindjes, certifikatën e vendbanimit, certifikatën e shtetësisë dhe certifikatën e martesës.

Read More...