Gjilan

Nënkryetari Hysein dhe kryesuesi Sadiku presin në takim komandantin e Regjimentit të Karabinjerëve MSU, kolonel Ruggiero Capodivento

Read More...

Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka pritur në takim njoftues komandantin e KFOR-it turk për Kosovë, Recai Yilmaz

Read More...

LAJME

Qytetari dorëzon në polici portofolin e gjetur

Read More...

Gjilan

Komuna e Gjilanit nderon veprën heroike të dëshmorit Agim Rushiti, në 34-vjetorin e rënies

Read More...

Gjilan

Në Gjilan një orë më pak punë gjatë Ramazanit për stafin komunal

Read More...

Gjilan

Policia e Kosovës me ligjëratë vetëdijësuese në shkolla kundër dukurive negative

Read More...

LAJME

Vajzat e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” kampione rajonale në futsall

Read More...

Gjilan

KBI I GJILANIT DHE SHH “BEREQETI” NDAJNË 100 PAKO USHQIMORE PËR SKAMNORË

Read More...

Gjilan

2.4 milionë euro investime infrastrukturore në projektin e zgjerimit të rrugës së Malishevës dhe mbulimit të lumit Stanishorka (video)

Read More...

Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka inspektuar punimet në dy fshatra dhe qytet, ku po realizohen punimet në kanalizimin

Read More...