ARSIMI

Profesori i matematikës Festim Shkodra nderohet nga MASHTI me mirënjohje “Mësimdhënësi i dalluar”

Me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, në solemnitetin e organizuar nga Ministria e Arsimit Shkencës Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI-t), në hapësirat e kësaj ministrie në Prishtinë, ministrja e MASHTI-t, Hykmete Bajrami pos ndarjes së çmimit tradicional “Shaban Jashari”, i nderoi me mirënjohjen “Mësimdhënës i dalluar” edhe mësimdhënësit më të dalluar në nivel të Republikës së Kosovës. Këta mësimdhënës ishin zgjedhur më parë si mësimdhënës më të mirë në komunat e tyre.
Në kuadër të këtyre mësimdhënësve, Festim Shkodra, mësimdhënës i matematikës në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti” në Gjilan është nderuar me mirënjohjen “Mësimdhënës i dalluar” në nivel shteti për kontribut të veçantë në fushën e arsimit dhe edukimit.

“Kjo është një nder i madh për mua, Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti” në Gjilan ku punoj dhe komunën e Gjilanit, si dhe do të jetë një motiv shtesë për punë dhe rezultate edhe më të mëdha”, ka theksuar mësimdhënësi i dalluar Festim Shkodra, i cili këtë mirënjohje ua ka dedikuar  të gjithë atyre që dhanë kontribut për lirinë tonë dhe shkollën shqipe si dhe familjes së tij dhe veçanërisht prindërve të tij të ndjerë.

You Might Also Like