Futboll

Ramadani: Nuk e merituam as barazimin

Zekrijia Ramadani, kryetrajner i Prishtinës

 

“Nuk treguam grintë, nuk dhamë asgjë për të fituar. Madje, nuk dhamë as për të barazuar, shpërdoruam raste, humbëm penaltinë dhe kjo është e gjitha”, deklaroi Ramadani pas ndeshjes.

 

 

You Might Also Like