OPINION

REAGIM I SHPEJTE DHE ME VEND INSTITUCIONEVE KOMUNALE TE VITISE

 

PAS NJE VEPRIMI SKANDALOZ TE NJE “KRYETARI” TE KF VITIA PER MOSLEEJIMIN E SHFRYTZIMIT TE FUSHES SE FUTBOLLIT PER ZHVILLIMIN E NDESHJEVE KAMPIONALE NE FUSHEN NE VITI NGA KF VLLAZNIA E POZHARANIT, ka Reaguar shume shpejt dhe me vend Drejtoria komunale pre Kulture, Rini dhe Sport/DKRS/ duke marre një vendim shume te drejte me te cilin i lejohet KF Vllaznise qe te zhvilloj ndeshjet kampionate ne këtë fushe deri ne rivitalizimin e stadiumit ne Pozharan ku punimet janë duke u intensifikuar. Edhe pse nuk bame i prirur qe ne shkrimet e mia te jem ne shprehje vulgar , kësaj radhe ky far “”presidenti”” qe s’ka lidhje se çka është sporti ,vërtet kësaj radhe me kapricin e tij e qe nuk dihen shkaqet tentoi qe t’ia ndaloj Vllaznise shfrytëzimin e fushës ne Viti ! Duke mos qene kompetent për këtë kur dihet se ky stadium nuk është prone e tij ,por nese ai eshte bere president i klubit Fusha e futbollit nuk eshte prone ketij far Florent Eminit, Ky far Florenti tani qe është bere “president”i KF Vitise dihet se shume shpesh filtron me veprimet e tija me klubet tjera rasti me i fresket eshte se ma heret ka pas deshire qe te jete edhe ne Kryesine e Vllaznise klubit

me tradite 45 vjeçare ,Por nejse,dihet botërisht se kur Vitia para dy tri vitesh ka zhvilluar ndeshjet ne Pozharan gjate tere një kampionati, atëherë kur Stadiumi i Vitisë ishte ne gjendje te rende sepse ne te nuk kishte aktivitete sportive sepse KF Vitia nuk ekzistonte!!!!!.Tentimi i këtij kryetari për te penguar Vllaznine ne shfrytëzimin e fushës i shkoi huq ,por mbetet dilema se perse ky person veproi ne këtë mënyre!!!!!!.Ne fund po e theksoj se edhe pse s’ka fare nevoje me ia përmend emrin këtij /F.E/ ai ka mëndu se është bere ndonjë “”faktor”” ne KF Vitia dhe ne këtë mënyre ka mëndu se klubi vertet eshte i ti, por ka harru se ne kete mynyre, ka tentuar qe te fus perqarje ndermjet dy klubeve tona,Per te tentuaar te demtoj raportet e dy klubeve dhe sportistve e simpatizuesve te dyja klubeve por ne kete nuk ia arriti qellimit. Ky veprim i tij /tentimi per te ndaluar shfrytzimin e fushes nga \vllaznia / eshte veprim skandaloz e se eshte keshtu, po shihet edhe nga reagimi i futbolldashesve nga te dyja ekipet pra nga e tere komuna! Veprimi i shpejt dhe me kohe i DKRS eshte per cdo levdate prandaj dhe ne momentin me kritik per tiu kundervu matrapazve te llojit te F.A dhe te atyre te cilet nuk i kane dy lidhje me sport por “vraojne”” ‘pas interesit personal dhe financiar qe do te thote e marrin klubin per te perfituar diqka!!! Aziz Zuka

 

You Might Also Like