Futboll

Rexhepi: Shumë po na duhen pikët

Gajur Rexhepit, kryetrajner i Flamurtarit, asgjë nuk i duhet më shumë se sa pikët e një të tillë e mori këtë të enjte në Gjilan.

“Neve po na duhen pikët. Me Vllaznimin luajtëm shumë dobët e sot na u desh një vullnet, një besim dhe e morëm një pikë e mundëm t’i marrim të tria. i falënderoj lojtarët e edhe Gjilanin, kurse në çdo lojë nuk e kemi lehtë e duhet disi të mbijetojmë”, ka thënë Gajur Rexhepi, kryetrajner i Flamurtarit.

You Might Also Like