Gjilan

Rrënohet një objekt me rrezikshmëri të lartë dhe disa mure oborresh që ishin uzurpim i hapësirës publike

Gjilan, 22 tetor 2020 – Drejtoria e Inspekcionit në Gjilan ka rrënuar një objekt të rrezikshmërisë së lartë, i cili rrezikonte nxënësit e shkollës fillore “Musa Zajmi.

 

Ndërkohë, është hapur një rrugicë që çon tek shkolla fillore “Thimi Mitko”, pasi janë rrënuar disa mure –  uzurpim i hapësirës publike.

 

Drejtori i Inspekcionit në Gjilan, Nevzad Rushiti, ka thënë se do të lirohen edhe hapësirat tjera publike nga uzurpatorët, të cilat janë bërë kohë më parë.

 

Ai ka apeluar të gjithë qytetarët që mos tentojnë të ndërtojnë ilegalisht sepse kjo nuk do të lejohet në asnjë mënyrë nga organet komunale.

 

You Might Also Like