Gjilan

Rruga ka Bujanoci me katër korsi

Sot, bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Naser Korça, morëm pjesë në fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës katër korsi nga rrethrrotullimi tek Fabrika e Baterive, në drejtim të Bujanocit, investim ky i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit (MIT).

Me gjatësi prej afër 3 kilometra, me një kosto prej afër 2 milionë euro, me infrastrukturë të kompletuar si sistemin e kanalizimit atmosferik, trotuare dhe ndriçim.

Gjilani po shndërrohet në qytet modern. Ne, premtimet i konsiderojmë kontratë me qytetarët!

Rexha

You Might Also Like