Kamenicë

Rruga “Sylë Zarbinca” po bëhet e rrezikshme nga mbingarkesa e makinave

Rruga “Sylë Zarbinca” po bëhet e rrezikshme nga mbingarkesa e makinave, Arian Mavriqi bënë thirrje të ndërmerret diçka
Ky është statusi i tij në facebook:
Kjo është rruga “Sylë Zarbica” ku jetoj une! Shpejtësia e makinave dhe kamionëve në lëvizje këtu është jasht çdo norme të lejuar, shpesh kalojnë edhe me 100Kmh! Deri më tani kanë aksidentuar shumë kafshë për vdekje, por runa Zot mos të ndodhë në njerëz kurr! Kërkoj publikisht nga organet komunale të ndërmarin diçka dhe të vendosin disa pengesa sepse sidomos pas punimeve në shesh levizja e makinave këtej është rritë për 90%. Ju lutem për hir të Zotit merne seriozisht kërkesën time.
 

You Might Also Like