Kamenicë

Do të zgjidhet problemi i ujërave të zeza në Karaçevë të Ultë, Kopërnicë dhe Koretin

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, ka njoftuar qytetarët se po realizohet projekti për trajtimin e ujërave të zeza në Karaçevë të Ulët, Kopërnicë e Koretin.

Sipas Rahimaj, ky projekt i cili do ta zgjidh problemin e ujërave të zeza për këto fshatra, arrin vlerën e 331,614.03€.

You Might Also Like