Sportet luftarake

Shkëlqyen në Ulqin

Përfaqësuesja e Kosovës në Karate, mori pjesë në turneun ndërkombëtar “Ulqini 2017”, që u mbajt vikendin e fundit në Ulqin. Në këtë garë ndërkombëtare të 16-tën me radhë morën pjesë mbi 700 garues nga shtetet pjesëmarrëse: Kosova, Amerika, Shqipëria, Zvicra, Maqedonia, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia dhe nikoqiri Mali i Zi. Garat u zhvilluan në disiplinën e katave dhe kumite për grupmoshat e reja 07-17 vjeç si dhe senioret. Klubi i Karatesë ‘’DRITA’’ Gjilan mori pjesë në Turneun Ndërkombëtar i  karatesë ‘’ULQINI OPEN 2017’’. Në këtë garë morën pjesë 11 garuesë ku arritën të rrëmbejnë 14 medalje. Në këtë turne seniori më i mirë u shpall Elhami Shabani (UKI).

Karateistët tanë arritën këtë sukses: Të arta (8) Te Argjenda (4) Te Bronzda (2) 1) Erit Bajrami vendi I parë (art) kumite & kata vendi I dyte (argjend) 2.) Vesa Ibrahimi vendi I parë (art) kumite & ekipore vendi I parë (art) 3.) Elhami Shabani vendi I pare (art) kumite & ekipore vendi I (art) 4.) Albiona Asllani vendi I Dyt kumite & ekipore vendi I dytë (argjend) 5.) Ariana Asllani vendi I parë (art) kumite ekipore 6.) Shpresim Shabani vendi I parë (art) kumite ekipore 7.) Benjamin Shabani vendi I parë (art) kumite ekipore 8.) Medina Salihu vendi I dytë (argjend) kumite 9.) Andi Aliu vendi I tretë (bronzt) kumite 10.) Elvin Gerboci vendi I tretë (bronzt) kumite Kryesia e klubit, trajnere dhe prinderit e karateistve tanë ju deshirojne suksese edhe më tutje ne garat e radhës.Oss Tr. Blerim Hajdari

You Might Also Like