Viti

Haliti takohet në Zvicër me afaristët e Vitisë dhe Gjilanit

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti I cili po qendron në Zvicër ka zhvilluar mbrëmë një takim me rreth 25 afaristet nga Vitia dhe Gjilani të cilët veprojnë në Zvicër, konkretisht në kantonin e Bazelit.

Në këtë takim kryetari Haliti i njoftoj ata me mundësitë për investime në këtë komunë duke potencuar se Vitia ka potenciale të mira për zhvillim ekonomik dhe atë në sektor të ndryshëm.

E sipas kryetarit Haliti, afaristet janë interesuar të përkrahin disa projekte në këtë komunë.Aziz Zuka

You Might Also Like