Gjilan

Të rinjtë në këmbë për Albinin kryeministër

Të rinjtë e Gjilanit janë të vendosur në rrugën e ndryshimit e të vetëvendosjes, për shtetin e së drejtës e shtetin social. Nuk e dëshirojnë largimin nga Kosova, por e duan ndryshimin e qeverisjes dhe e duan zhvillimin e Kosovës.

E duan Kosovën vend ku mbizotëron ligji e drejtësia, vend ku punësohesh në bazë meritash e jo me nepotizëm, e vend të jetueshëm e jo siç është sot, vend i krimit e i korrupsionit, vend i nepotizmit e keqpërorimit të aseteve shtetërore.

#erdhidita

You Might Also Like