Gjilan

Vetëvendosje ngushëllon familjen Berisha

E nderuara Familje Berisha, me rastin e vdekjes së babait, gjyshit tuaj Rexhep Berishës (Mixhës Rexh) babait të Dëshmorit të kombit Nuhi Berishës, pranoni ngushëllimet tona të sinqerta. Qëndrimi i Mixhës Rexhep karshi pushtetit okupues që nga rënja e djalit të tij Dëshmor, Nuhi Berisha, nw vitin 1984, inspiroj shumë veprimtar. Mixha Rexhep do të mbetet gjatë në kujtesën e qytetarëve të Gjilanit dhe Kosovës si një burrë që diti të qëndroj vertikalisht gjatë tërë jetës së ti. I qoftë i lehtë dheu i Kosovës.

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan

You Might Also Like