Muzikë

Vit i ikjeve të zonjave të mëdha…

Nexhmedin Ymeri

 

Edhe një lajm i pikëllues: Pas Nexhmije Pagarushës, Leze Qenës, Violeta Rexhepagiqit, për në amshim sot iku shoqja jonë e mirë, e madhja Shahindere Bërlajolli, soliste ndër të parat, e këngës artistike popullore, fituese e shumëfishtë e “Akordeve muzikore të Kosovës” dhe shumë çmimeve të merituara! Ngushëllime fëmijëve të sajë, familjes në Pejë, Prishtinë, Gostivar e gjetiu, miqve të shumtë dhe adhuruesve të shumtë! Pusho e qetë, shpirti të bëftë dritë, SHANKA!

You Might Also Like