Futboll

Vllaznia në xhiron e parë mysafire e ish-kampionit

Kampionati historik për Vllazninë do të nis me një ndeshje të vështirë për ekipin pozharanas, ngase që në nismë do të përballet me ish-kampionin e Kosovës, Feroniklin nga Drenasi.

Me shumë interes priten edhe ballafaqimet e Vllaznisë me Dritën dhe me Gjilanin, duke bërë kështu që Anamorava të ketë edhe një derbi tjetër, krahas atij në mes Dritës e Gjilanit. Vllaznia do të pres Dritën në xhiron e gjashtë të kampionatit, derisa Gjilanin do t’a pres në xhiron e njëmbëdhjetë.

Orari i plote i fazës së parë të Vala Superliges së Kosovës 2017/18.

Java 1

Gjilani – Besa
Feronikeli – Vllaznia
Llapi – Drenica
Vellaznimi – Liria
Trepca 89 – Flamurtari
Prishtina – Drita

Java 2

Besa – Drita
Flamurtari – Prishtina
Liria – Trepca 89
Drenica – Vellaznimi
Vllaznia – Llapi
Gjilani – Feronikeli

Java 3

Feronikeli – Besa
Llapi – Gjilani
Vellaznimi – Vllaznia
Trepca 89 – Drenica
Prishtina – Liria
Drita – Flamurtari

Java 4

Besa – Flamurtari
Liria – Drita
Drenica – Prishtina
Vllaznia – Trepca 89
Gjilani – Vellaznimi
Feronikeli – Llapi

Java 5

Llapi – Besa
Vellaznimi – Feronikeli
Trepca 89 – Gjilani
Prishtina – Vllaznia
Drita – Drenica
Flamurtari – Liria

Java 6

Besa – Liria
Drenica – Flamurtari
Vllaznia – Drita
Gjilani – Prishtina
Feronikeli – Trepca 89
Llapi – Vllaznimi

Java 7
Vellaznimi – Besa
Trepca 89 – Llapi
Prishtina – Feronikeli
Drita – Gjilani
Flamurtari – Vllaznia
Liria – Drenica

Java 8

Besa – Drenica
Vllaznia – Liria
Gjilani – Flamurtari
Feronikeli – Drita
Llapi – Prishtina
Vellaznimi – Trepca 89

Java 9

Trepca 89 – Besa
Prishtina – Vellaznimi
Drita – Llapi
Flamurtari – Feronikeli
Liria – Gjilani
Drenica – Vllaznia

Java 10

Besa – Vllaznia
Gjilani – Drenica
Feronikeli – Liria
Llapi – Flamurtari
Vellaznimi – Drita
Trepca 89 – Prishtina

Java 11

Prishtina – Besa
Drita – Trepca 89
Flamurtari – Vellaznimi
Liria – Llapi
Drenica – Feronikeli
Vllaznia – Gjilani

You Might Also Like