Gjilan

VV uron qytetarët

Sot Gjilani shënon 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit. 20 vjetë më parë ranë dëshmorë vajza dhe djemë, gra e burra, për të gëzuar lirinë që e kemi sot. 

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, uron të gjithë qytetarët për këtë ditë, duke uruar dhe shpresuar se shpejtë amaneti i të gjithë atyre që ranë për atdhe dhe liri të përmbushet plotësisht. 

Me këtë rast, aktivistët e Lëvizjes, me të parë që flamuri kombëtar kuq e zi nuk po valonte askund nëpër qytet, kanë marrë aksion për ti vendosur ata në shtyllat ku ishin të vendosur edhe flamuj të tjerë

You Might Also Like