OPINION

Sa po bëjmë për dëshmorët e kombit

Read More...

OPINION

Tregimet që dridhën ish-Jugosllavinë!

Read More...

OPINION

Bektesh Rrudhani patriot që u sakrifikua në mbrojtje të Gjilanit

Shkruan: Mr. sc. Aliriza Selmani

Read More...

OPINION

Gjilani: 76.35% shqiptarë, 23.65% serbë, asnjë turk

Shkruan: mr. sc. Fitim RIFATI

Read More...

OPINION

TË SHPËRNGULURIT NGA GJILANI, TOPANICA DHE KORETINI PËR NË TURQI MË 1934

Shkruan: Mr. sc. Fitim Rifati

Read More...

OPINION

Ndërtime që po planifikohen me nguti

Read More...

OPINION

Lëvizja Vetëvendosje, alternativa e vetme për Gjilanin

Read More...

OPINION

Sa po punohet në plotësimin e kritereve të UEFA

Shkruan: Nexhmedin Bunjaku

Read More...

OPINION

Mandatet politike përfundojnë pashmangshëm…!

Shkruan: Arzije Nuhiu, juriste dhe anëtare e kryesisë së degës së PDK-së në Gjilan

Read More...

OPINION

Edhe “Budallenjtë” e dinë mirë që “Politika e kontrollon Prokurorinë”

Read More...