Futboll

Deklarata e Ismet Munishit pasi ndërpreu bashkëpunimin me Gjilanin

Deklarata e Ismet Munishit pasi ndërpreu bashkëpunimin me Gjilanin
“Sot bisedova me presidentin. E pash disponimin e kryesisë që ishin të gatshëm për ta ndërprerë bashkëpunimin. I falënderova të gjithë dhe presidentin Talin për bashkëpunimin korrekt. Nuk kam biseduar me Prishtinën dhe kam vendosur që të pushoj deri në fund të sezonit”
Ismet Munishi

You Might Also Like