Futboll

Mesazhi lamtumirës i Skifterave për Ismet Munishin

Shprehim mirënjohjen dhe falemnderimin tonë për gjithçka që dhurove në klubin tonë!
Fatkeqsisht, rrugëtimi ynë i përbashkët nuk përfundoi ashtu siç deshtëm dhe kjo na solli në situatë për të ndarë rrugët tona!
Falemnderit për korrektësinë, do të na mungoj adrenalina dhe dëshira jote e zjarrtë për luftën e madhe në fushë!

You Might Also Like