Viti

E rrallë në Pozharan, vendi që nuk e “duron” borën

Edhe pse bora sërish është rikthyer dhe tashmë ka mbuluar cdo vend është një vend në pllaton e shtruar me pllaka mermeri në qender të Pozharanit /në shesh/ i cili si duket nuk e “”duron””borën, ngase në një pjesë të këtij sheshi bora fare nuk duket por gjithnjë ky vend është I zbuluar sepse bora menjëhërë shkrihet.

Kjo ka bërë që qytetarët të jenë kurreshtar për këtë dhe shtrojnë pyetjen se pse është kështu?

Banoret thonë se sa herë që ka reshje të bores ajo pjese nuk mbulohet nga bora! Sipas tyre është për tu habitur se pse

ndodhë kështu madje ata janë tëë befasur me këtë fenomen ! E pikërisht edhe ne e bëmë këtë shkrim me këtë foto nga vendi ku është përqendruar vemendja e qytetarëve. Aziz Zuka

You Might Also Like