Viti

Lirohen në shtëpi dy të infektuarit e parë me COVID-19 në Kosovë

Read More...

Arti pamor

Arkitekti nga Gjilani që vizatoi 100 portrete gjatë pandemisë së COVID-19

Read More...

Libri

TË JETOSH ME DASHURI PËR DASHURINË

Read More...

Viti

Ministri në detyrë i Ministrisë për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtiq ndanë ndihma vetëm për sërbet duke diskrimnuar komunitetet tjera pakicë

Read More...

Gjilan

Haziri: Ne shpresojmë shumë që lakorja e pandemisë do të fillojë të bjerë gjatë katër ditëve të ardhshme

Read More...

Gjilan

Haziri pret Kurtin: Tendenca e Covid-19 në Gjilan është në rënie

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë në gatishmëri të plotë për menaxhim të situatës nga Pandemia Covin 19

Read More...

Gjilan

Mesazhet e përfaqësuesve të institucioneve janë në funksion të mbrojtjes së shëndetit

Read More...

Gjilan

Kuvendi i Komunës do të mblidhet nesër për të ndihmuar përballjen me Covid 19

Read More...

Gjilan

Komuna e Gjilanit është duke bërë pastrimin dhe dezinfektimin e vazhdueshëm të rrugëve

Read More...