Gjilan, Viti

Nis konferenca e kryetarëve të 17 komunave për bashkëpunim rajonal europian

Nën organizimin e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nisur sot konferenca e kryetarëve të Komunave për Bashkëpunim Rajonal Europian, në të cilën po pjesë 17 komuna të mikroregjionit europian nga Kosova, Serbia, Maqedonia e Bullgaria.

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Nxënësi theret me thikë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

E qëllon me shkop


Read More...

Sportet me dorë

Volejbolli nis me kryendeshje

Read More...

Gjilan

Kur Gjilani e strehonte Drenicën

Nga muaji mars i vitit 1998 e deri në dhjetor të po atij viti, në Gjilan ishin strehuar 232 familje me 1408 anëtarë, thekson Musa Qerimi, ish- kryetar i Komisionit për Strehim, Pritje dhe Përkujdesje të të Zhvendosurve.

Read More...

Futboll

“Intelektualët” me motiv shtesë

Read More...

Teatër

Teatri i Gjilanit sjell një shfaqje të re

Read More...

OPINION

Sa po bëjmë për dëshmorët e kombit

Read More...

Trashëgimi

Nekropoli tumular i Llashticës

Read More...

Futboll

Ethet e kryendeshjes Drita – Gjilani kanë nisur

Read More...