Libri

Sadete Tërnava-Osmani del me libër të ri

Poetja e njohur gjilanase, Sadete Tërnava – Osmani ka nxjerrë librin e saj më të ri “Thuaj s’thashë”, i cili është mbështetur nga MKRS.
Njoftimi është bërë në facebook, ku Sadete Tërnava – Osmani, ka shkruar:
 
Doli nga shtypi libri im “Thuaj s’thashë”. Falenderoj shtepine botuese “Beqir Musliu”, redaktorin Sabit Rrustemi, recensentet Zahrie Kapllanaj dhe Sherafedin Kadriu, si dhe Keshillin e Librit per mbeshtetje nepermjet Ministrise se Kultures, Rinisë e Sportit.
 
 

You Might Also Like