OPINION

Demarkacioni – keqinterpretim i dokumenteve dhe deklaratave

Ate që e ka pushtetin mos e gjyko nga ajo që thotë, por nga ajo se si e përdor pushtetin.
Monteskie

Shkruan: Ismajl Kurteshi, deputet në Kuvendin e Kosovës

Read More...

LAJME

Ambasadori austriak qëndroi në Gjilan

Read More...

ARSIMI

Gjithçka gati për fillim të mbarë të vitit shkollor

Komiteti i Arsimit në Gjilan, nën udhëheqjen kryesuesit Arben Mehmeti, ka mbajtur mbledhjen e radhës me pikë kryesore të rendit të ditës për parapërgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2016/2017.

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Mbolli kanabis në shtëpi

Policia e Kosovës, Njësitet e specializuara nga Drejtoria Për Hetimin e Narkotikeve që veprojnë në Gjilan, gjatë zbatimit të Planit Operativ “Luftimi Rrugor i Substancave Narkotike 2016” përmes rrugëve operative kanë pranuar një informatë se në brendësinë e shtëpisë së një të dyshuari në Gjilan janë mbjellë bimë narkotike.

Read More...

Gjilan, LAJME

Administratë me efikasitet

Periudha verës, ka një fluks më të rritur të kërkesave të qytetarëve për t’u pajisur me dokumente të gjendjes civile, me një efikasitet të shtuar, ka thënë drejtori Nazim Gagica.

Read More...

Gjilan

Gjeodezia me shërbime rekorde

Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë gjatë periudhës, sa ishte një pjesë e madhe mërgatës për pushime, kishte shtim të punëve dhe kërkesave për rregullim të marrëdhënieve pronësore dhe juridike, duke dhënë shërbime në kohë rekorde.

Read More...

Gjilan

U përfunduan 37 shtëpi për të pastrehët

U punua edhe në meremetimin e mbi 40 shtëpive dhe pagesa e qirave për një numër të madh të tjerash.

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Dëmtimi i minares së xhamisë rast i izoluar

Është rast i izoluar, por nuk lejojmë që të përsëritet, në mënyrë që të mos lejojmë të prishet harmonia ndërfetare dhe ndëretnike në Gjilan, ka thënë Lutfi Haziri.

Read More...

Gjilan

PDK: Intervenoni te varrezat

Partia Demokratike e Kosovës, subjekt në opozitë në Gjilan, ka tërhequr vërejtjen se gjendja në varrezat e qytetit të Gjilanit është e papranueshme nga mbeturinat dhe hapësira tejet e kufizuar për varrimin e të vdekurve, që po bëhet në mënyrën skandaloze, ndërsa institucionet komunale nuk janë të angazhuara aspak për tu kujdesur në mirëmbajtjen e varrezave të qytetit edhe pse janë dhënë disa tenderë për këtë punë.

Read More...

Futboll

Fitore me dy lojtarë më pak

Nëntë lojtarë të Trepçës ’89 dolën të jenë më të fortë se njëmbëdhjetë lojtarë të Gjilanit, ngase ekipi mysafir ia doli që me dy lojtarë më pak të mposht ekipin vendas me rezultat 1:2.

Read More...