Muzikë

ANSAMBLI GJILANI FITUES I VENDIT TË –I-RË NË FESTIVALIN BALLKANIK KUMANOVË 2021

Read More...

Muzikë

Një befasi e këndshme për mysafirët e huaj në hapje të Seminarit për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Read More...

Muzikë

Kosova u dekorua me çmimin kryesor të festivalit GRAND PRIX

Read More...

Muzikë

Lamtumirë rapsodi i ditëve tona – Demir Krasniqi (1950-2021)

Read More...

Muzikë

Anulohet Festivali Mish Mish, ja arsyeja

Read More...

Muzikë

Gjilani me koncertin Mish Mish, do të mbyllë aktivitetet për mërgimtarët

Read More...

Muzikë

Ditët e mërgatës sonte u përcollën me koncertin “7 Ninulla, 7 ditët e javës”

Read More...

Muzikë

Koncert e ditë zie për tenorin Ramë Lahaj 

Read More...

Muzikë

VOGËLUSHJA NGA PRESHEVA, ERLISA SADRIU ME KËNGËN E SAJ “KUQ E ZI”

Read More...

Muzikë

AKV “Gjilani” me sukses paraqitet në Vlorë

Read More...