Muzikë

Epika e një miku që (nuk ) e takuam!

Read More...

Muzikë

Me koncertin e madh “Fest Flaka” përmbyllet manifestimi “Flaka e Janarit 2022”  

Read More...

Muzikë

U përmbyll me shumë sukses Festivali i këngës për fëmijë “Xixat e Flakës 2022”

Read More...

Muzikë

Kjo është kënga fituese e Festivalit për fëmijë “Xixat e Flakës” (video)

Read More...

Muzikë

Diell Jerliu, fitues i çmimit të parë të Festivalit të Këngës për Fëmijë “Xixat e Flakës”  

Read More...

Muzikë

ANSAMBLI GJILANI FITUES I VENDIT TË –I-RË NË FESTIVALIN BALLKANIK KUMANOVË 2021

Read More...

Muzikë

Një befasi e këndshme për mysafirët e huaj në hapje të Seminarit për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Read More...

Muzikë

Kosova u dekorua me çmimin kryesor të festivalit GRAND PRIX

Read More...

Muzikë

Lamtumirë rapsodi i ditëve tona – Demir Krasniqi (1950-2021)

Read More...

Muzikë

Anulohet Festivali Mish Mish, ja arsyeja

Read More...