Gjilan, LAJME

Bukuritë e natyrës dhe trashigimisë që ofron Gjilani

Kalaja në fshatin Pogragjë dhe lumi Llapusha që rrjedh skaj saj, tumat ilire në fshatin Llashticë, Shpella e Resulës dhe ajo e Bresalcit, Liqeni i Përlepnicës apo edhe Guri i Shpuem që gjendet shumë afër tij, por edhe ujërat minerale në fshatrat Nasalë e Miresh, hane e mullinj janë vetëm disa nga bukuritë e Gjilanit.

Read More...

ARSIMI, Gjilan

Inaugurohet kampusi i shkollave të mesme

Pikërisht në ditën e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri me bashkëpunëtorë, ka bërë inaugurimin e fazës së parë të kampusit të shkollave të mesme.

Read More...

Gjilan

Pas mikut, tani e punësoi edhe kunatën

Dega e PDK-së në Gjilan ka akuzuar pushtetarët se po punësojnë të afërm të tyre.

Read More...

Gjilan

Gjilani pati 67 persona me kontratë mbi vepër

Më 2015 pati 25 në shërbim civil, 37 në sektorin e arsimit dhe 5 në sektorin e Shëndetësisë.

Read More...

Gjilan, LAJME

Nis vlerësimi i punës

Lutfi Haziri, kryetar i Komunës së Gjilanit e ka mbledhur të shtunën në takim bordin e drejtorëve, ku tha se kanë diskutuar për fillimin e vlerësimit dhe angazhimet konkrete për 9-mujorin e punës.

Read More...

Gjilan

PDK: Prezantime për të mashtruar opinionin

Sa i përket jo ligjshmërisë institucionale të komunës së Gjilanit, po e thonë edhe Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal dhe ajo e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, ku vetëm muajin e kaluar i kanë anuluar tri vendime të Kuvendit Komunal, të cilësuara si të kundërligjshme, për ndryshimet joligjore të planeve rregulluese urbanistike, është thënë në PDK-në e Gjilanit.

Read More...

Gjilan

Pajisja me leje ndërtimi më e mirë se rrënimi

Komuna e  Gjilanit nuk e ka qëllim parësor rrënimin e objekteve, por pajisjen me leje të të gjithë atyre që mëtojnë të ndërtojnë.

Read More...

Gjilan, Lajmi

Korça flet për inveestime milionëshe

Është arritur që të kryhen punë gjithandej, duke nisur nga rrugët, troturat, ndriçimi publik, kanalizimi, ujësjellësi, asfaltimi i rrugëve, hapja e rrugëve të reja e deri të gjelbrimi dhe shumë projekte të tjera të vogël

Read More...

Gjilan, Lajmi

Janë zhytur në krim dhe korrupsion

Riad Rashiti,  zyrtar i lartë në degën e PDK-së në Gjilan, subjekt në opozitë, ka derdhur kritika të mëdha në adresë të udhëheqjes komunale, duke thënë se pushteti ka  instaluar rrjetn e krimit ekonomik, urbanistik dhe korrupsionit të lartë që e kanë rrënuar jetën normale të insitucioneve komunale dhe të qytetarëve të Gjilanit.

Read More...

Gjilan, LAJME

VV po bëhet gati për protestën e 1 shtatorit

Drejtuesit më të lartë të Lëvizjes Vetëvendosje , të hënën mbrëma kanë qëndruar në Gjilan, me ç’rast kanë bashkëbiseduar me qytetarët kësaj komune, duke u sqaruar atyre për dëmet që do të ketë ratifikimit i Demarkacionit, që pritet të sillet në Kuvendin e Kosovës më 1 shtator, si kundër që kanë kërkuar nga të pranishmit, përkrahje dhe angazhim maksimal për të qenë pjesë e protestës gjithë popullore.

Read More...