Gjilan

Sot në Gjilan hapet panairi treditor “E JONA”

Në prag të hapjes së panairit mbarëkombëtar “E JONA”, kryetari i Komunës së Gjilanit , Alban Hyseni, ka bërë me dije se Panairi treditor “E JONA” do të fillojë me një sërë aktivitetesh kulturore e artistike; panair biznesor dhe shitës, panair i librit, pije, ushqim e koncert festiv në mirëseardhje të diasporës sonë e promovim të potencialit ekonomik të Gjilanit.

Çdo mbrëmje aktivitete kulturore me artistë vendor, duke përfshirë të gjitha zhanret e të gjitha moshat.

Hapja e panairit do të bëhet tek Palestra Sportive “Bashkim Selishta Petriti” (sot), me fillim nga ora 13:00, për të vazhduar me aktivitetet:

Ceremonia e hapjes së karvanit të Diasporës 17:00

Festivali për fëmijë “LYRA” 18:30

Këngëtarë e ansamble popullore 20:00.  /2LONLINE/

You Might Also Like