Gjilan

Haziri: Ndërrimi i shpeshtë i qeverive ka shkaktuar ndërrim të prioriteteve nëpër komuna

Read More...

Gjilan

NJËZET E SHTATË RASTE ME COVID-19!

Read More...

Gjilan

Haziri ngushëllon familjen Sipahiologlu për vdekjen e udhëheqësit të bizneseve turko-kosovare, Sadullah Sipahiologlu

Haziri ngushëllon familjen Sipahiologlu për vdekjen e udhëheqësit të bizneseve turko-kosovare, Sadullah Sipahiologlu

Gjilan, 1 qershor 2020 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Sipahiologlu, me rastin e ndarjes nga jeta të udhëheqësit të bizneseve turko-kosovare, Sadullah Sipahiologlu.

“E dashura familje Sipahiologlu,

Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta ne Stamboll të udhëheqësit të bizneseve turko- kosovare, gjilanasit të lindur nga familja Poqinci e Doberçanit.

Ju e humbët familjarin tuaj, por ne e humbëm njeriun, veprimtarin dhe biznesmenin e jashstëzakonshëm

Kontributi i tij dhe familjes se Hafez Jashar Poqincit për besim në Zot e në Liri e Pavarësi të Kosoves, ka qenë i jashtëzakonshëm.

Do ta kujtojmë përjetë, në gjilanasit kudo qe jemi. Nderi dhe virtyti juaj na bënë t’ju përcjellim nga kjo botë me falënderimin më të madh.

Lamtumirë e faleminderit bashkëqyetari ynë, Sadullah!”, thuhet në telegramin e Lutfi Hazirit.

Read More...

Gjilan

Haziri: Është fat i madh i Gjilanit që projektet milionëshe po i realizojmë me mbështetjen e partnerëve ndërkombëtar

Read More...

Gjilan

Haziri: Kemi aktivizuar të gjitha shërbimet e parapara me pakon e tretë të lehtësimit të masave

Read More...

Gjilan

Gjilani e shënon në mënyrë të veçantë Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Read More...

Gjilan

Arbër Ismajli njofton për normalizimin e jetës në Gjilan

Read More...

Gjilan

Qytetari me prejardhje nga Gjilani ndërron jetë nga covid19 në Turqi

Read More...

Gjilan

Edhe 13 raste me COVID-19 dhe dy persona të shëruar në Kosovë

 

Read More...

Gjilan

VV: Një nga një, derisa të mos mbetet asnjë!

Read More...