Viti

Kryetari Haliti priti në takim mërgimtarët vitias

Read More...

Viti

Asambleja e Vitisë punoi në interes të qytetarëve

Read More...

Viti

Organizata “ Dardania” dhe “Rotary Club Vitia” japin një donacion për nxënësit me nevoja të veçanta

Read More...

Viti

U mbajt mbledhja e fundit e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi për vitin 2016

Read More...

Viti

Nxënësit përgatitën për reagim në rast të fatkeqësive elementare

Read More...

Viti

Në Viti vazhdojnë punimet në ndërtimin e infrastrukturës rrugore në disa fshatra

 

Vazhdojnë punimet në fushën e infrastrukturës në disa lokalitete të komunës së Vitisë .Kështu këto ditë janë bërë me rrugë të reja të asfaltuara fshatrat Devajë, Tërpezë, Ballancë dhe Zhiti si dhe vazhdojnë punimet në rregullimin e trotuareve në një gjatësi prej rreth 1 kilometer edhe në lokalitetin më të madhë të kësaj komune in në Pozharan.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka inspektuar sot disa punime që janë duke u bërë në fushën e infrastrukturës, konkretisht në asfaltimin e rrugës që lidh mes veti fshatrat Tërpezë dhe Ballancë në gjatësi prej 2 kilometra si dhe është duke u asfaltuar rruga kryesore në Devajë si dhe trotuarin në drejtim të ambulantes në Pozharan të Vitisë.

Në vizitat që i bëri sot kryetari Haliti këtyre tri fshatrave banorët lokal falënderuan institucionet për kujdesin në krijimin e kushteve sa më të mira për lëvizjen e lirë të automjeteve dhe njerëzve. Kurse gjatë fundjavës është bërë edhe asfaltimi i rrugës “ Tafë Qorri” në Zhiti. Aziz Zuka

Read More...

Viti

Në Viti u fol mbi parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit e dhunshëm

Read More...

Viti

U mbajt tryezë për bashkëpunimin institucional në çështjet e të drejtave pronësore të grave

Read More...

Viti

Këshillat e fshatrave vlerësojnë 2016-në si vit rekord i realizimit të projekteve

Read More...

Viti

Në asistencë sociale rreth 600 familje

Read More...